Hem / Bosön bygger för framgång

Bosön bygger för framgång

Riksidrottsförbundet har under parollen “Bosön 2025” tagit beslut om att långsiktigt utveckla Bosön. Bakgrunden och huvudsyftet till den nya utvecklingen är att Bosön, som Riksidrottsförbundets utvecklingscentrum, har ett nationellt uppdrag och det finns ett behov av att kunna ge ett både bredare och djupare idrottsövergripande stöd till RF:s medlemmar, specialidrottsförbunden. 

Titta gärna på filmen nedan där Stefan Bergh, Generalsekreterare för Riksidrottsförbundet, berättar mer om hur vi ska utveckla Bosön och visar skisser på ett framtida Bosön, som i alla delar leverera det allra bästa och mest innovativa för dig som valt Bosön.

 

Vad händer under hösten?

I september välkomnade vi våra gäster till Framgångshallen, den stora träningshallen, med gym och träningsmaskiner. Det återstår fortfarande lite saker att göra i Framgångshallen, vilket innebär för dig som gäst att det kan förekomma arbete här även när hallen är öppen. En ny trappa ska till exempel byggas vid kurvan, Ergometerparken kommer att kompletteras och flyttas, golvet vid ingången kommer att åtgärdas, viss ommöblering kommer göras samt en del andra saker. Framgångshallen kommer med andra ord bli ännu bättre.

Temporär entré, reception och omklädningsrum

Temporär entré kommer fram till någon gång i januari 2020 vara belägen på långsidan av Framgångshallen, vid den övre parkeringen. Där kommer också den tillfälliga receptionen finnas. Tillfälliga omklädningsrum med toalett kommer att finnas i Vinnarhallen. Vid behov av RWC hänvisar vi till entrén vid Idrottsfysiologi.

Övriga ytor och verksamheter

Arbetet med övriga ytor, som foajé, omklädningsrum, pool och nya labbet kommer fortsätta under hösten och vara färdigt under januari månad 2020.

Idrottsmedicinska kliniken, RG Aktiv Rehabilitering och Idrottsfysiologi fortsätter med sin verksamhet som vanligt under detta tidsintervall. Vid frågor kontakta berörd verksamhet.

Har du frågor eller vill du veta mer?

Om du har frågor eller behöver hjälp så är du välkommen att prata med oss. Vi som jobbar i idrottsytorna hittar du i den tillfälliga receptionen.

 

Följ med på en rundvandring i Framgångshallen!