Hoppa till sidans innehåll

Bosön bygger för framgång


Riksidrottsförbundet har under parollen “Bosön 2025” tagit beslut om att långsiktigt utveckla Bosön. Bakgrunden och huvudsyftet till den nya utvecklingen är att Bosön, som Riksidrottsförbundets utvecklingscentrum, har ett nationellt uppdrag och det finns ett behov av att kunna ge ett både bredare och djupare idrottsövergripande stöd till RF:s medlemmar, specialidrottsförbunden. 

Titta gärna på filmen nedan där Stefan Bergh, Generalsekreterare för Riksidrottsförbundet, berättar mer om hur vi ska utveckla Bosön och visar skisser på ett framtida Bosön, som i alla delar leverera det allra bästa och mest innovativa för dig som valt Bosön.

 

Vi börjar med etapp 1 den 1 juni 2019. Då stängs alla ytor i Idrottshuset. Den 2 september öppnar vi den stora träningshallen, där det framtida gymmet och träningsytorna kommer vara belägna. Nya idrottsfysiologiska laboratoriet, foajén, omklädningsrummen och poolen öppnar åter i januari 2020.

I etapp 2, som nu är under planering, kommer vi renovera och utveckla övriga Bosön, till exempel nya lokaler för möten och utbildning och eventuell utbyggnad av restaurang.

Uppdaterad: 25 MAJ 2018 11:51