Hoppa till sidans innehåll

Träning och tester


ålet är att Bosön även i framtiden ska utgöra en den spännande mötesplats det varit under drygt 80 år, där alla idrotter erbjuds kvalificerad utbildning och ett idrottsövergripande stöd för elitidrott.  

Som privatperson, förening eller företag är du också välkommen att ta del av ett utbud som tidigare varit exklusivt för svensk elit- och landslagsidrott. Här kommer från och med januari 2020 finnas en meny bestående av tester i vårt fyslabb, träningsrådgivning, idrottsmedicinska tjänster, utbildningar och workshops.

Skiss labb Bosön

Det nya labbet – Riksidrottsförbundets laboratorium för prestationsutveckling - kommer att inrymma fyra rum med olika funktioner. Ett styrkerum för kraftmätning, ett aerobt rum för i huvudsak syreupptagningstester, ett biomekaniskt rum för 3D-analyser av rörelser och ett klimatrum för träning och anpassning till varmare klimat, högre altitud och luftfuktighet. Labbet flyttas upp en våning för att synliggöras men också för att labb och träningsytor tillsammans ska kunna skapa en mer prestationsutvecklande och inspirerande miljö. 

Den nya hallen, Framgångshallen, som öppnade i början av september 2019, har fokus på idrottsövergripande prestationsutvecklande träning med gott om plats för löpning, styrketräning, fria bokningsbara ytor med redskap för kreativ och lekfull träning. 

Vi ser fram emot att träffa dig på Bosön. 

För ytterligare information eller samarbete, kontakta Tobias Elgh på This is a mailto link

Uppdaterad: 17 MAJ 2018 11:52