Hoppa till sidans innehåll

Träning och tester


Behöver du utveckla styrka, spänst, uthållighet, snabbhet, koordination, smidighet eller något annat? Välkommen till Bosön, Riksidrottsförbundets utvecklingscentrum. En självklar mötesplats för idrottsintresserade. En tränings- och testanläggning som erbjuder fantastiska möjligheter för alla som vill utveckla sin prestation - från ung till gammal, motionär till elit, individ till grupp eller lag.

Som privatperson, förening eller företag är du också välkommen att ta del av ett utbud som tidigare varit exklusivt för svensk elit- och landslagsidrott. Redan nu kan du träna i nya Framgånghallen. Köp ditt träningskort HÄR.

I början av 2020 kommer vi även kunna erbjuda en  meny bestående av tester i vårt fyslabb, träningsrådgivning, utbildningar och workshops.

Skiss labb Bosön

Det nya labbet – Riksidrottsförbundets laboratorium för prestationsutveckling - kommer att inrymma fyra rum med olika funktioner. Ett styrkerum för kraftmätning, ett aerobt rum för i huvudsak syreupptagningstester, ett biomekaniskt rum för 3D-analyser av rörelser och ett klimatrum för träning och anpassning till varmare klimat, högre altitud och luftfuktighet. Labbet flyttas upp en våning för att synliggöras men också för att labb och träningsytor tillsammans ska kunna skapa en mer prestationsutvecklande och inspirerande miljö. 

Den nya hallen, Framgångshallen, som öppnade i början av september 2019, har fokus på idrottsövergripande prestationsutvecklande träning med gott om plats för löpning, styrketräning, fria bokningsbara ytor med redskap för kreativ och lekfull träning. 

Vi ser fram emot att träffa dig på Bosön. 

Uppdaterad: 17 MAJ 2018 11:52